Over ons

Wie zijn wij?

Even een paar feitjes: Ad is geboren op 5 mei 1950 (gemakkelijk te onthouden: 5-5-50) en Anneke op 9 maart 1952. We trouwden in 1972 en ontvingen uit Gods hand 3 zoons en 1 dochter Inmiddels zijn we de trotse grootouders van 4 kleinzoons en 6 kleindochters, waar we heel erg van genieten!

In het verleden hadden wij een op- en overslagbedrijf in veevoeder-grondstoffen en voor een deel ook in tarwe. In 1998 verkochten we ons bedrijf. Daarna reed Ad ongeveer 4 jaar fulltime zelf heen en weer naar Roemenië, Moldavië, Oekraïne en soms ook naar Albanië. Vervolgens kwam hij in dienst bij SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) als logistiek manager. Daarbij had hij veel profijt van alle ervaring uit de afgelopen jaren.

Medio 2008 bouwde SDOK de practische tak van de hulpverlening af. De voornaamste reden was, dat in alle genoemde landen geen christenvervolging meer bestaat. Juist op dat moment hoorde Ad van Max Veenstra, dat Agape haar wereldwijde tak van hulpverlening graag naar meer landen, waaronder Nederland, wilde uitbreiden. Zo kreeg hij de mogelijkheid om de inzamelingspunten in Nederland en een aantal projecten vanover te hevelen naar GAiN (Global Aid Network).

Dit was voor ons een nogal grote stap. Niet wat het werk, maar wél wat ons inkomen betreft. Werken bij GAiN betekende leven zonder salaris en afhankelijk zijn van giftengevers….in de maatschappij waarin we nu leven een nogal onbekend fenomeen…

Maar we hebben de stap gezet en dit in Gods hand gelegd. We ervaren Zijn trouw elke morgen!

__________________________________________________________

U kunt ons werk voor GAiN ondersteunen op verschillende manieren:
- met betrokkenheid
- via netwerkcontacten
- met gebed
- met financiën

Giften lopen via de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) De Burcht in Sleeuwijk. Bank: NL64RABO0398745145. o.v.v. Sponsoring Ad en Anneke Bor