December to remember

By | december 1, 2017

DECEMBERBRIEF 2017

Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, hierbij weer een overzicht van  het afgelopen jaar. Terugkijkend was het een bijzonder jaar:

o    We waren allebei nog gezond en actief, een zegen!

o    Op 21 september waren we 45 jaar getrouwd, een bijzonder moment!

o    Op 25 oktober kwam Naomi, dochter van Bart en Josca, in onze familie, een       schatje!Naomi - foto geboortekaartje

Voor ons samen gaat er nu toch wel een nieuwe levensfase aanbreken. Zoals velen van jullie al weten, legt Ad per 1 januari zijn leidinggevende taak bij de logistieke tak van GAiN neer (meer info: adbor.nl). Wel blijft hij beschikbaar als vrijwilliger en zal zeker graag een aantal transporten voor zijn rekening nemen. We hebben hierbij samen wel een grens gesteld: maximaal 4x per jaar. Ook blijft hij met liefde zijn aandeel binnen de Voedselbank leveren.

Ook Moving-On stopt per 1 januari. Hiervoor zijn verschillende redenen: Het online winkelen is toegenomen. Mensen besteden meer tijd aan social media en lezen minder. Ook is er de concurrentie met Netflix en Spotify. Daardoor komen er minder klanten naar de winkel. Wij wilden vooral het contact met de klant en het bieden van een ontmoetingsplek. Daarom gaat Moving-On stoppen.Het is de bedoeling, dat er een winkel van GAiN met tweedehands merkkleding in het pand komt. In principe kan ik (An) doorstromen naar deze winkel, maar voorlopig sta ik alleen op de reservelijst.

Want eerst willen we samen in januari een “retraite” houden, waarin we alles eens op een rijtje zetten en Gods leiding zoeken voor de toekomst. We vinden het belangrijk om meer rust in te bouwen, nu we allebei de grens van 65 jaar gepasseerd zijn. “Leren loslaten” is een kunst, die we nu aan het leren zijn.

 

De familie breidt uit!

De familie breidt uit!

 

      

Van harte wensen wij jullie een fijn Kerstfeest en Gods vrede in het nieuwe jaar!
Lieve groet,
Ad & Anneke Bor

P.S. In het vorige bericht staat onze “statiefoto – 45 jaar getrouwd”.


Comments are closed.