December to remember

By | december 1, 2015

DECEMBERBRIEF 2015

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Een oud lied zegt: Uren, dagen, maanden, jaren vliegen als een schaduw heen. Oud taalgebruik voor een actuele werkelijkheid. Voor ons gevoel gaat de tijd echt steeds sneller. Iets wat waarschijnlijk ook te maken heeft met onze leeftijd. We zijn allebei nog steeds drukke baasjes en manen elkaar vaak aan om het wat rustiger aan te doen…..Gelukkig konden we nog wel tijd vinden voor onze familiedag, al blijft het steeds weer zoeken naar een datum waarop iedereen kan. We waren deze keer helaas niet helemaal compleet….Arjan (zoon van Jan en Nicolette) had juist een zaterdagbaantje in de fruitplukkerij en kon onmogelijk gemist worden. Inmiddels zijn we met z’n 21en en verwachten begin februari ons 12e kleinkind bij Bart en JoscaJ!DSC_0281

Verder zijn er in het afgelopen jaar geen ingrijpende wijzigingen geweest. Ad werkt nog steeds voor GAiN en voor de Voedselbank, Anneke werkt nog steeds, zelfs weer iets meer, in Moving-On. Wel is Ad inmiddels 65, iets wat jullie vast niet ontgaan is. Voor uitgebreide informatie hierover en over alle andere dingen, die het afgelopen jaar de revue zijn gepasseerd, scroll even naar beneden.

Graag willen we ook nu weer van de gelegenheid gebruik maken om onze trouwe sponsors te bedanken. Het heeft ons in het afgelopen jaar aan niets ontbroken en we zien hierin Gods liefdevolle Vaderhand.

We wensen jullie allemaal veel heil en zegen in 2016. En natuurlijk staat ons huis altijd voor jullie open, welkom!

Lieve groet,

Ad & AnnekeDSC_0063


Comments are closed.